“AKROPOLE Alfa” dažādo veikalu un ēdinātāju piedāvājumu

2023-07-27

Paplašinot preču un pakalpojumu klāstu un piedāvājot apmeklētājiem jaunus un unikālus veikalus, iepirkšanās un izklaides centrs “AKROPOLE Alfa” iepazīstina ar šīs sezonas jaunpienācējiem. Apavu un aksesuāru piedāvājumu šovasar papildināja pirmais internetveikala “eapavi.lv” klātienes veikals Latvijā, kas atrodas iepirkšanās centra pirmajā stāvā, blakus kosmētikas veikalam “Douglas”. Jaunais veikals pārsteidz apmeklētājus ar unikālo veikala konceptu – ierasto produktu plauktu vietā tajā pieejami ērti lietojami planšetdatori, kas ļauj pārlūkot un pasūtīt tūlītējai pielaikošanai tūkstošiem apavu no vairāk nekā 800 zīmolu piedāvājuma.  

Ieturēt maltīti austrumu gaumē piedāvā autentisko ķīniešu ēdienu restorāns “9 DRAKONI”, kas ir pirmais šī zīmola restorāns Latvijā un papildina iepirkšanās centra trešā stāva ēdināšanas zonas klāstu. Savukārt baudīt svaigi grauzdētu kafiju un iestiprināties ar uzkodām un desertiem iespējams jaunajā kafijas bārā “Caffeine”, kas atvēries otrajā stāvā pretī veikalam “LMT”. Juvelierizstrādājumu tirgotāju klāstu ir papildinājuši veseli divi jaunumi – augstas kvalitātes rotaslietu un pulksteņu salons “LAIKS Jewellery”, kas atrodas pirmajā stāvā blakus apģērbu veikalam “H&M”, un jau otrais “AKROPOLE Alfa” pieejamais veikals “Given”, kuru iespējams atrast otrajā stāvā, blakus veikalam “DEICHMANN”. Tāpat ir atvēries arī jauns intīmpreču veikals “Love2Love”, kas atrodas pie ieejas no trešā stāva zilās stāvvietas. Savukārt drīzumā savas durvis apmeklētājiem vērs vaļā arī jauns mobilo telefonu un planšetdatoru aksesuāru veikals “Case4you” un Latvijā pirmais veikals “PENTI”, kas piedāvās apmeklētājiem plašu zeķu, apakšveļas, atpūtas, aktīvā laika un pludmales apģērbu klāstu.

“Vienmēr esam lepojušies ar plašāko vienuviet pieejamo veikalu un pakalpojumu piedāvājumu Rīgā, kas “AKROPOLE Alfa” apmeklētājiem nodrošina ērtas un daudzveidīgas iepirkšanās iespējas. Arī šajā vasaras sezonā mērķtiecīgi turpinām paplašināt nomnieku klāstu un esam lepni, ka Latvijā nebijuši veikali izvēlas tieši mūs, lai uzsāktu savu darbību mūsu valstī. Priecājamies par katru jaunpienācēju un novēlam veiksmi un panākumus gan tirgotājiem, gan pircējiem, gādājot par visu nepieciešamo krāšņai vasaras sezonai,” saka "AKROPOLE Alfa" vadītājs Artūrs Bernhards.

Papildus jauno tirdzniecības vietu atklāšanai savu atrašanās vietu “AKROPOLE Alfa” mainījis galda spēļu veikals “Brain games”. Ar jauno atrašanās vietu un atjaunoto vizuālo konceptu pircējus iepriecinās juvelierizstrādājumu salons “Grenardi”, kā arī jaunās paplašinātās telpās atvērās maizes un konditorejas izstrādājumu veikals “Lāči” un kafejnīca “LAGE GASTRONOMIJA”. Visi veikali un tirdzniecības vietas tagad atrodas iepirkšanās centra 1. stāvā. Kā arī drīzumā jaunā vietā savu veikalu atvērs “Goldlight Classic”, kas turpmāk atradīsies 2. stāvā blakus veikalam “Este”.

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
RIMI
I-VII 08.00-23.00
MyFitness
V 06.30 - 22.00
I-IV 06.30 - 23.30