“AKROPOLE Alfa” ir atvēries Baltijā pirmais “HalfPrice” un citi veikali

2023-04-28

Paplašinot iepirkšanās un izklaides centra “AKROPOLE Alfa” klāstu, durvis vēruši vairāki jauni veikali, piedāvājot apmeklētājiem vēl plašāku modes, aksesuāru un gastronomisko atklājumu izvēli.  Viens no lielākajiem jaunumiem nomnieku starpā ir Baltijā pirmais “HalfPrice” veikals, kas piedāvā klientiem pazīstamu modes zīmolu preces par samazinātu cenu, ietaupot līdz pat 80 % no ieteicamās mazumtirdzniecības cenas. Veikals piedāvā plašu apģērbu, apavu, aksesuāru un mājas preču klāstu no vairāk nekā 3000 pasaulē pazīstamiem zīmoliem.

Iepirkšanās centra veikalu klāstu drīzumā papildinās turku saldumu veikals “Pankera”, kas iepriecinās apmeklētājus ar autentiskiem turku gardumiem, kas noderēs kā svētku galdam tā dāvanām. Tāpat tuvākajā nākotnē apmeklētāji varēs iegādāties Latvijā ražotas aromātiskās un dizaina sveces no ģimenes uzņēmuma “Sensua”, ieturēt maltīti autentiskajā ķīniešu ēdienu restorānā “9 DRAKONI”, un, paplašinot apavu un aksesuāru veikalu klāstu, durvis vērs pirmais internetveikala “E-apavi.lv” klātienes veikals Latvijā.

“Paplašinot “AKROPOLE Alfa” piedāvājumu, mēs vienmēr domājam par šī brīža mazumtirdzniecības un mūsu apmeklētāju aktualitātēm. Ikdienā novērojam, ka tieši sortimenta dažādība ir tas, kas spēj piesaistīt plašāku auditoriju, tāpēc katra jaunā veikala atvēršana ir svētki gan mums, gan veikalu īpašniekiem, gan arī mūsu apmeklētājiem, kuru ikdienas iepirkšanās pieredze tiek atsvaidzināta un bagātināta. Jauno veikalu klāsts noteikti būs piemērots jebkuram maciņam, gaumei un vēlmēm!” stāsta “AKROPOLE Alfa” vadītāja Zane Kaktiņa.

Papildus jauno tirdzniecības vietu atklāšanai savu vietu ar atjaunotu vizuālo konceptu ir mainījuši tādi veikali, kā ceļojumu un ikdienas somu veikals “Jaguar”, veikals “IQOS”, kā arī apavu un aksesuāru veikali “CCC”, “Chester” un “Eiropas apavi”. 

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
RIMI
I-VII 08.00-23.00
MyFitness
I-IV 06.30 - 23.30
V 06.30 - 22.00