“AKROPOLE Alfa” tiks atklāts jauns pasākumu cikls sievietēm – “AKROPOLE Dimantu vakari ar Gundegu Rozi”

2022-09-16

22. septembrī iepirkšanās un izklaides centrā “AKROPOLE Alfa” norisināsies pasākuma cikla “AKROPOLE Dimantu vakari ar Gundegu Rozi” pirmā iedvesmojošā diskusija, kuras mērķis ir motivēt un iedvesmot sievietes dažādām pārmaiņām savā karjerā un ikdienā. Pirmā pasākuma tēma ir “Drosme darīt”, un sarunas viešņas būs jaunā uzņēmēja Egija Gailuma un panākumu koučs Liene Kalniņa. Pasākumu diskusijas vadīs žurnāliste un grāmatu “Dimanti Tavā pagalmā” autore Gundega Roze. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Pasākumu cikls “AKROPOLE Dimantu vakari ar Gundegu Rozi” veidots ar mērķi iedvesmot vienuviet  dažādu jomu pārstāves, savstarpēji iepazīties un dalīties savā pieredzē par dažādiem aktuāliem jautājumiem, kā arī uzzināt praktiskus ieteikumus, kas var noderēt savas karjeras attīstības ceļā. Pirmais klātienes pasākums norisināsies ceturtdien, 22. septembrī, pl. 18.30 iepirkšanās un izklaides centrā “AKROPOLE Alfa” (Brīvības gatvē 372) 2. stāvā pie veikala “Camel Active”. Pirmā pasākuma īpašā sarunas viešņa būs uzņēmēja Egija Gailuma, kas diskusijā ar Gundegu Rozi dalīsies savā pieredzē gan vadot “CityBee Latvija”, gan dibinot pirmo TESLA koplietošanas platformu Latvijā “OX Drive”. Egija Gailuma ir iekļauta Forbes 30 veiksmīgāko līderu sarakstā, kas vēl nav sasnieguši 30 gadu vecumu.

Pasākuma otrajā daļā klātienē uzstāsies panākumu un izaugsmes koučs sievietēm Liene Kalniņa, daloties atziņās par sava ceļa veidošanu pretīm panākumiem un visbiežāk sastopamajiem šķēršļiem mērķu sasniegšanā.

“Mums ir liels prieks par iespēju būt līdzās jaunas tradīcijas radīšanā! Dalīties pieredzē, uzzināt ko jaunu un izprast sevi un citus ir vērtīga pieredze, ko uzkrāt savā ikdienā kā jaunām profesionālēm, tā arī ilggadīgām ekspertēm. Pieredze, ko katra no mums nes līdzi savā ikdienā un darbības lauciņā, ir nenovērtējama bagātība. Starptautiskā un lokālā mērogā nereti dzirdam, ka Latvijas uzņēmējas ir starp visaktīvākajām Eiropā un aktīvi iesaistās uzņēmējdarbības vides uzlabošanā –  manuprāt, tas liecina, ka mūsu sievietēm ir drosme darīt! Novēlu, lai šie pasākumi iedvesmo ikvienu no mums sasniegt ko jaunu savā ikdienā,” saka Zane Kaktiņa, iepirkšanās centra “AKROPOLE Alfa” vadītāja.

“Uz manas jaunākās grāmatas vāka ir nodrukāts aicinājums “Dodies tālāk, meklē dziļāk un atrodi apslēptos dārgumus – savus talantus, neapgūtās iespējas un jaunus apvāršņus.” Šie vārdi ir arī kā vadmotīvs jaunajam iedvesmas pasākumam, kurā vēlamies atbalstīt un iedrošināt sievietes skaistajā un bieži vien ne vienkāršajā pašizaugsmes ceļā,” saka grāmatas “Dimanti tavā pagalmā” autore un žurnāliste Gundega Roze.

Pirmais pasākums norisināsies jau ceturtdien, 22. septembrī, iepirkšanās centrā “AKROPOLE Alfa”, savukārt nākamais “AKROPOLE Dimantu vakars ar Gundegu Rozi” plānots iepirkšanās un izklaides centrā “AKROPOLE Rīga” (Maskavas ielā 257) oktobra mēnesī.

Dalība “Dimantu vakari ar Gundegu Rozi” ir bez maksas, taču klausītājas ir aicinātas iepriekš reģistrēties. Pasākumu aktuālajai informācijai aicinām sekot līdzi “AKROPOLE Alfa” un “AKROPOLE Rīga” Facebook kontos.

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
RIMI
I-VII 08.00-23.00
MyFitness
I-IV 06.30 - 23.30
V 06.30 - 22.00