"AKROPOLE Alfa" turpina dažādot veikalu un pakalpojumu klāstu

2022-09-15

Paplašinot piedāvāto preču un pakalpojumu klāstu saskaņā ar apmeklētāju velmēm un vajadzībām, iepirkšanās centrā "AKROPOLE Alfa" durvis vēruši vairāki jauni veikali un pakalpojumu sniedzēji. Atsevišķas tirdzniecības vietas darbību uzsākušas vasaras laikā, savukārt citas pievienojušās vai plāno to izdarīt tuvākajos mēnešos.

Vasaras laikā nomnieku lokam pievienojās apavu un aksesuāru veikals “Este”, apģērbu un mājas preču veikals “PEPCO”, populārais dāvanu zīmols “Lieliska Dāvana”, mobilo aksesuāru veikals “AIOO”, kā arī burbuļtējas un kafijas bārs “Hooligaan Bubble Tea & Coffee”. Septembra sākumā savas durvis pircējiem vēra apavu veikals “Deichmann”, bet drīzumā tiks atvērts arī dāvanu iesaiņošanas un svētku dekoru veikals “Mārtiņa ballīte”,  apavu un aksesuāru salons “’Scalini”, brīva laika apavu veikals “Ballzy”, kā arī piedzīvojumu dāvanu veikals “Dāvanu Serviss”.

““AKROPOLE Alfa” lepojas ar Rīgā plašāko veikalu un pakalpojumu piedāvājumu zem viena jumta. Mēs mērķtiecīgi turpinām iesākto virzību, un nomnieku klāsta paplašināšana ir vēl viens solis pretī mūsu klientu vēlmēm ērti iegādāties visu nepieciešamo vienuviet. Pēdējo mēnešu laikā mēs intensīvi strādājām, lai nodrošinātu aizvien daudzveidīgāku iepirkšanās pieredzi un mūsu novērojumi liecina, ka pircēji aktīvi izmanto jaunas iespējas. Tāpēc plānos ir turpināt iesākto dinamiku pie iepirkšanās iespēju paplašināšanas arī nākotnē. Novēlam jaunatnācējiem izdošanos, bet klientiem – atrast visu meklēto,” saka Zane Kaktiņa, "AKROPOLE Alfa" vadītāja.

Papildus jauno tirdzniecības vietu atklāšanai ar atjaunoto vizuālo konceptu pircējus iepriecināja tādi iemīļotie zīmoli kā ekoloģisku produktu veikals “Livin”, apavu veikals “Gabi”, kā arī apģērbu un aksesuāru veikals “XJeans/ Lee Wrangler”. 

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
RIMI
I-VII 08.00-23.00
MyFitness
I-IV 06.30 - 23.30
V 06.30 - 22.00