AKROPOLE iepirkšanās centri aicina godināt iedvesmojošākās māmiņas

2023-04-26

Tuvojoties Mātes dienai, iepirkšanās un izklaides centri “AKROPOLE Rīga” un “AKROPOLE Alfa” sadarbībā ar žurnālisti un grāmatu autori Gundegu Rozi noskaidros, kuras Latvijas sievietes – mammas sniedz visvairāk iedvesmojošu atbalstu citām mammām. 

Katram ir vajadzīgi labie vārdi, tāpēc, tuvojoties Mātes dienai, “AKROPOLE” iepirkšanās centri aicina novērtēt tās mammas, kuras ar savu darbu un atbalstu palīdz citām mammām justies labāk, veidot veselīgāku ikdienu, izvirzīt jaunus dzīves mērķus, kā arī saredzēt skaisto un vērtīgo sev apkārt. Lai svinīgā pasākumā godinātu un veltītu pateicības vārdus iedvesmojošākajām mammām, jau pavisam drīz aicināsim sociālajos tīklos nominēt savus kandidātus titula saņemšanai. 

Šogad, Mātes dienā, 14. maijā, iepirkšanās un izklaides centrs “AKROPOLE Rīga” un “AKROPOLE Alfa” aicinās uz sirsnīgu pasākumu, lai kopīgi izbaudītu svētku atmosfēru, priecātos par sarūpētajiem pārsteigumiem un kopā godinātu tās māmiņas, kuras mūs katru dienu iedvesmo. Par visu vairāk atklāsim jau pavisam drīz. 

“AKROPOLE iepirkšanās centriem neatņemama vērtība ir ģimenes – un mammas ir ģimeņu pats pamats un pukstošā sirds, kas rūpējas par savstarpējo labsajūtu un saticību. Kopš iepirkšanās centru atvēršanās radām aizvien jaunus veidus un iespējas, lai ne tikai padarītu māmiņām iepirkšanos ērtu un patīkamu, bet arī iedvesmotu gan jaunās, gan pieredzējušās mammas dažādu pasākumu ietvaros. Šogad vēlamies īpaši godināt māmiņas, aicinot arī jūs ne tikai nominēt un balsot par tām mammām, kuras spēj iedvesmot citas mammas, bet arī apmeklēt īpašo Mātes dienai veltīto pasākumu “AKROPOLE Rīga” un kopā ar mums godināt un teikt paldies mammām par viņu ieguldījumu un atbalstu,” komentē ”AKROPOLE Rīga” vadītājs Valdis Portnajs.      

Mātes dienas svētku pasākumā Latvijas iedvesmojošākās mammas sveiks žurnāliste un grāmatu autore Gundega Roze, kuras profesionālais aicinājums jau vairākus gadus ir atbalstīt jaunās māmiņas. 

“Nevienam jau nav šaubu, ka mammas ikdienā dara svarīgāko darbu, un man ir liels prieks, ka kopā ar ”AKROPOLE” iepirkšanās centriem varam Mātes dienā sveikt mammas, kuras savā ikdienā velta arī iedvesmas darbu, lai atbalstītu, stiprinātu un izglītotu citas mammas. Mēs vienkārši vēlamies pateikt paldies par to, ko šīs sievietes dara, pateikt, cik tas ir svarīgi!” komentē Gundega Roze. 

Mātes dienai veltītais pasākums notiks 14. maijā iepirkšanās un izklaides centra “AKROPOLE Rīga” 1. stāvā pasākumu zonā starp A un F ieeju, sākums plkst. 12:00.

Pasākums ir pieejams ikvienam bez maksas. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja ne tikai izbaudīt svētku atmosfēru, bet arī piedalīties balvu izlozēs un laimēt vērtīgas dāvanas no pasākuma atbalstītājiem. 

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
RIMI
I-VII 08.00-23.00
MyFitness
I-IV 06.30 - 23.30
V 06.30 - 22.00