Iepirkšanās un izklaides centra “AKROPOLE Alfa” vadītājas amatā stājas Sanita Krīgere

2024-01-15

Par iepirkšanās un izklaides centra “AKROPOLE Alfa” jauno vadītāju iecelta Sanita Krīgere, kurai ir 20 gadu pieredze mazumtirdzniecībā un nekustamo īpašumu pārvaldībā.

“Mēs uzskatām, ka iepirkšanās centra vadītājam ir jābūt drosmīgam pieņemt izaicinājumus, ar plašu redzesloku un jāspēj mainīties līdzi laikam, lai apmierinātu pircēju vēlmes un vajadzības, kā arī palīdzētu noturēt centra konkurētspēju. Iepirkšanās centrs “AKROPOLE Alfa” ir daudzpusīgs un uz attīstību vērsts objekts, kas prasa lielu profesionālo ieguldījumu. Tieši tādēļ esam patiesi priecīgi mūsu komandā uzņemt Sanitu – viņai ir bagātīga pieredze un pārliecinošs redzējums par nozares attīstību. Novēlam jaunajai vadītājai izdošanos un ar nepacietību gribam redzēt, kas “AKROPOLE Alfa” sagaida nākotnē,” pauž “Akropolis Group” īpašumu pārvaldības vadītāja Rasa Kundušiene.

“Tirdzniecības centru pārvaldīšana ir ļoti aizraujošs un dinamisks process, tādēļ ar prieku pieņēmu šo profesionālo izaicinājumu. Uzsākot darbu jaunajā amatā, man būs lieliska iespēja pielietot savu ilggadējo pieredzi “AKROPOLE Alfa” nosprausto mērķu sasniegšanā, turklāt tas ir nozīmīgs solis arī manā profesionālajā attīstībā. “AKROPOLE Alfa” ir nozīmīgs galamērķis Latvijas iedzīvotājiem un viesiem, tāpēc uzskatu, ka ir būtiski turpināt iesākto – saglabāt centra potenciālu, attīstīt un nostiprināt labvēlīgu vidi ģimenēm ar bērniem, un sniegt vislabāko iepirkšanās pieredzi ikvienam apmeklētājam,” stāsta Sanita Krīgere, “AKROPOLE Alfa” vadītāja.

Sanitas Krīgeres pieredze mazumtirdzniecībā aizsākās 2004. gadā, strādājot "MOS" veikalu tīklā un Latvijas tirgū attīstot tādus populārus modes zīmolus kā “Parfois”, “Karen Millen”, “Oasis”, “Mango”, “Promod” un “Esprit”. 2015. gadā S. Krīgere guva pieredzi nekustamo īpašumu pārvaldības un tirdzniecības vietu iznomāšanas jautājumos, pievienojoties “CBRE Baltics” komandai un kļūstot par tirdzniecības centra “Galleria Riga” vadītāju. Vēlāk viņa strādāja tirdzniecības centrā “Rīga Plaza”, atbildot par attīstības un iznomāšanas jautājumiem. Pirms pievienošanās “AKROPOLE Alfa” komandai S. Krīgere vadīja tirdzniecības centru “Galerija Centrs”.

Sanita Krīgere ir ieguvusi biznesa vadības grādu uzņēmējdarbībā Biznesa augstskolā Turība.

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
RIMI
I-VII 08.00-23.00
MyFitness
V 06.30 - 22.00
I-IV 06.30 - 23.30