Vairāk nekā pusmiljons iedzīvotāju apmeklēja AKROPOLIS grupas iepirkšanās centrus lielo atlaižu dienās

2022-11-25

Trīs dienu laikā – no 18. līdz 20. novembrim, iepirkšanās un izklaides centrus “AKROPOLE Rīga” un “AKROPOLE Alfa”, kā arī “Akropolis” Viļņā, Klaipēdā un Šauļos apmeklēja gandrīz 520 tūkstoši Latvijas un Lietuvas iedzīvotāju.

 

Ievērojamu pircēju aktivitāti veicināja vērienīgā izpārdošanas kampaņa Ņemam! (Lietuvā – Jamam), piedāvājot iegādāties visu nepieciešamo svētkiem un ikdienai par īpaši izdevīgām cenām vairāk nekā 900 veikalos un pakalpojumu sniegšanas vietās.

 

Pēc uzņēmuma datiem populārākās un pircēju pusē pieprasītākās preces bija rotaļlietas, kosmētika un skaistumkopšanas preces, mājokļa dekori, dāvanām paredzētas preces, kā arī ziemas apģērbi un apavi.

 

“Vislielākais apmeklētāju skaits bija novērojams Viļņas “AKROPOLIS”, taču arī Rīgas iepirkšanās centri baudīja lielu pircēju interesi, sasniedzot iecerētos apmeklētības rezultātus. Iespēju iegādāties aktuālās preces par izdevīgākām cenām apmeklētāji izmanto jau vairākus gadus, un mēs ar lielāko prieku nodrošinām šādu iespēju, lai ikviens varētu sagatavoties svētku sezonai ērti un bez liekām rūpēm, nopērkot visu nepieciešamo gan svinībām, gan ikdienai. Turklāt ikgadējās lielo atlaižu dienas sniedz iespēju  ietaupīt, kas ir ļoti būtiski, ņemot vērā šī brīža sarežģīto ekonomisko situāciju,” uzsver “Akropolis Group” mārketinga un komunikācijas nodaļas vadītājs Dominikas Mertinas (Dominykas Mertinas).

 

Lielo atlaižu dienas Ņemam! “AKROPOLIS” iepirkšanās centros Lietuvā tiek rīkotas kopš 2009. gada, savukārt Latvijā - kopš “AKROPOLE Rīga” atvēršanās 2019. gadā. Kampaņa norosinās divreiz gadā  –  maijā un novembrī, izņemot pandēmijas gadus. Šogad Ņemam! ir ieguvis jaunus apmērus, jo līdz ar “AKROPOLE Alfa” pievienošanos “AKROPOLE” zīmolam, kampaņa vienlaicīgi norisinājās divos Latvijas lielākajos iepirkšanās centros.

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
RIMI
I-VII 08.00-23.00
MyFitness
I-IV 06.30 - 23.30
V 06.30 - 22.00