Izstāde “Baltijas jūra, vasaras siltums un gaisma jūsu interjerā”

2024-03-01 - 2024-03-31

Līdz 31. martam iepirkšanās un izklaides centra “AKROPOLE Alfa” 3. stāva izstāžu zālē apskatāma mākslinieku pāra Aļonas un Igora Kaļeviču gleznu un dizaina lampu izstāde ar nosaukumu “Baltijas jūra, vasaras siltums un gaisma jūsu interjerā”, kas vēsta par dabas varenību, kā arī lieliski ataino abu mākslinieku harmonisko saderību. 

Aļona Kaļeviča ar gleznošanu nodarbojas jau 13 gadus un apguvusi gleznošanas prasmi pašmācības ceļā. Māksliniece izpelnījusies atzinību, pateicoties netipiskai glezniecības tehnikai – tradicionālo otu vietā Aļona izmanto sūkli, ar kura palīdzību akrila krāsa uz lielizmēra audekla tiek uzklāta unikālā manierē.

Ideja papildināt gleznu izstādi ar dizaina lampām radās brīdī, kad abi mākslinieki strādāja pie savas sapņu mājas būvniecības. Pāra radošais gars, aizraušānās ar gleznošanu un interjera dekoru darināšanu pašu mājās rezultējās ar unikālām, apgleznotām lampām, kas ne tikai priecē pašus māksliniekus, bet arī apkārtējos. Tagad mākslinieku gleznas un lampas arvien biežāk novērtē slaveni Baltijas valstu dizainieri, un tās tiek izmantotas viņu projektos.

Izstādi ikviens interesents var aplūkot bez maksas. Uz tikšanos "AKROPOLE Alfa"!

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
RIMI
I-VII 08.00-23.00
MyFitness
I-IV 06.30 - 23.30
V 06.30 - 22.00